Najčitanije

Neispunjena želja
Vozio čovjek auto i na sredini ceste ugleda žabu, a on ti na kočnicu da je ne zgazi i stade par centimetara od nje. Izađe iz auta uze žabu u ruke i prenese je preko ceste, i baš da je spusti na travu, kad žaba progovara:
- "Ja sam zadnja žaba iz moje porodice, sve ostale žabe su zgazila auta. Zato što si mi spasio život želim ti ispuniti jednu želju."
Čovjek reče:
- "Pa dobro imam jednog starog psa, koji je bolestan i koji samo sjedi i više se ne igra, pa ako možeš da ga učiniš opet vitalnim, pa de se opet igram s njim?" Žaba:
- "Nema problema ali najprije moram tog psa da vidim." Čovjek reče:
- "Pas je tu na zadnjem sjedištu auta, pogledaj ga." Otvori čovjek vrata kad tamo pas leži. Jedno uho, tamo drugo ovamo, nema pola zuba, dlaka isjedila, jedva diše. Žaba gleda pa reče:
- "Auuu žao mi je stvarno ali ovdje kod ovog psa ništa ne mogu da učinim. Da nemaš slučajno neku drugu želju?" Čovjek reče:
- "Pa imam kod kuce ženu koja nije bas lijepa, pa ako možeš da je proljepšaš da bude bar kao manekenka?" Žaba:
- "Pa dobro nema problema samo moram tvoju ženu da vidim."
I tako on poveze žabu kući. Kad su došli kući, baš je od čovjeka žena bila van i stavljala veš da se suši. Čovjek iznese žabu u rukama iz auta i pokaza žabi svoju ženu. Čovjek reče:
- "Eto to je moja žena o kojoj sam ti pricao."
Žaba gleda i reče:
- "Auuuu mogu li onog psa još jednom da vidim???"

No images
Škola kao robija
220509_lanac
Ukoliko vaše dete neće da "zagreje stolicu", vežite ga robijaškim lancem sa kuglom za sto.
Deca koja imaju problem sa koncentracijom, imaće još veći problem kada njihovi roditelji odluče da ih "skoncentrišu" robijaškim lancem sa kuglom koji se vezuje za radni sto.
Opširnije... [Škola kao robija]
 
Skupi kostur mamuta
220509_mamut Kostur sibirskog mamuta prodan je u četvrtak za 145.000 eura, doznaje se od andorske aukcijske kuće TECA. 
Prodaja na kojoj su također bila ponuđena djela Chagalla, Botera, Dalija i Rodina ukupno je ostvarila milijun dolara, navodi isti izvor.
Opširnije... [Skupi kostur mamuta]
 
Veleposlanstva i baze za izvanzemaljce

Srednjoazijska država Kazahstan, koja je sjedište najstarijeg svjetskog kozmodroma Baikonur, započela je izgradnju prvog veleposlanstva i baze za izvanzemaljce, javljaju lokalni mediji. Za ovaj projekt vlada je navodno osigurala veliko zemljište u gradu Almaty. U sklopu njega bit će izgrađeni hotel, kazalište i služba za prevođenje. Uz veleposlanstvo će se nalaziti i pista za slijetanje NLO-a.

Opširnije... [Veleposlanstva i baze za izvanzemaljce]
 
Galaksija ima ukus maline

Astronomi koji su proučavali džinovski oblak prašine u središtu Mlečnog puta otkrili su da bi on mogao da ima ukus maline i da miriše na rum.
Tragajući za amino kiselinama u svemiru, glavnim komponentama za stvaranje života, istraživači su otkrili prisustvo etil formata, hemijske supstance koja određuje ukus maline.

Opširnije... [Galaksija ima ukus maline]
 
Teško pronaći dobre klovnove

Iako nezaposlenost u SAD raste, jedna industrija uvek traži nove talente - cirkus!
Više desetina kandidata sa crvenim nosevima, drečavom kosom, vrećastim pantalonama i prevelikim cipelama okupilo se na audiciji za klovnove cirkusa "Barnum&Bejli".
"Celog života maštam o ovom poslu", rekao je Kajl Barker (27) iz Čikaga, koji inače radi kao serviser, ali taj posao će napustiti ukoliko postane klovn.

Opširnije... [Teško pronaći dobre klovnove]
 
Preživio je putovanje od 30 sati vezan za podnožje autobusa

090409_autobusJedan Afganistanac preživio je putovanje od 30 sati vezan za podnožje autobusa koji je vozio iz Atene, samo da bi otkrio da je stigao u Poljsku, umjesto u Italiju, kamo je želio otputovati. ''Devetnaestogodišnji muškarac bio je vezan remenom za podnožje autobusa, izjavila je glasnogovornica poljske carine.

Opširnije... [Preživio je putovanje od 30 sati vezan za podnožje autobusa]
 
Preživio dva puta atomsku bombu

Japanac Tsutomu Yamaguchi prostao je prvi službeno priznati preživjeli oba američka nuklearna napada na Hirošimu i Nagasaki u Drugom svjetskom ratu.

Devedesettrogodišnjem Japancu odavno je dodijeljenja titula hibakusha kojom se odlikuju osobe što su preživjele smrtne doze zračenja. Sada je službeno potvrđeno kako je, uz napad na Nagasaki, preživio i napad na Hirošimu tri dana ranije.

Opširnije... [Preživio dva puta atomsku bombu]
 
Želimo da naučimo ljude da komuniciraju sa mrtvima

Dvoje britanskih vidovnjaka dobilo je državne kredite za započinjanje posla.
Pol i Debra Ris iz Bridženda u južnom Velsu osvojili su stipendiju od 4.500 funti pod vladinim programom "Want2Work".
U obrazloženju svoje molbe, napisali su "želimo da naučimo ljude da komuniciraju sa mrtvima".
Britanska štampa izražava zaprepašćenje postupkom birokrata iz Odseka za rad i penziju, a šuška se i o pokretanju istrage.

Opširnije... [Želimo da naučimo ljude da komuniciraju sa mrtvima]
 
<< Start < Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeći > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL