Najčitanije

4 pravila zenidbe
Muskarac treba da slijedi jedno od navedenih pravila kod zenidbe:

1 - ozeni zubaricu = necemo ga jos vaditi.
2 - ozeni apotekarku = tri puta poslije svakog obroka.
3 - ozeni doktoricu = sljeeeedeeciiii.
4 - ili kondukterku = hajmo guraj napred da i ostali mogu uci.
No images
Svaki treći muškarac kušao je majčino mlijeko svoje partnerice
dojenjeLjudska radoznalost je sasvim prirodna pojava. Ukoliko ste muškarac i otac, vrlo vjerojatno ste probali okus mlijeka majke vašeg djeteta.. Ne brinite, nije to ništa neobično – to rade gotovo svi.
Jedan od trojica britanskih muškaraca priznao je da je kušao majčino mlijeko svoje partnerice.
Opširnije... [Svaki treći muškarac kušao je majčino mlijeko svoje partnerice]
 
Seks jeftina zabava
ljubavS obzirom na to da problemi s kreditima svakodnevno rastu, mnogi u svijetu na koje utječe globalna kriza odlučili su više vremena provoditi u krevetu izmjenjujući nježnosti jer je to danas jedina stvar koja je besplatna i najjeftiniji način za "ubiti" vrijeme.

Tome u prilog ide i ispitivanje provedeno na dvije tisuće parova u Velikoj Britaniji koje je pokazalo da je seks najpopularnija besplatna aktivnost. Iza seksa ostalo je razgledavanje izloga i tračanje.

Opširnije... [Seks jeftina zabava]
 
Dostava pizza brzinom od 131 km na sat
Jedan dostavljač pizze iz Australije preozbiljno je shvatio svoj posao dostave hrane te je zbog 20-minutnog kašnjenja s dostavom odlučio prekršiti prometne propise.
Naravno, policija je uhvatila 20-godišnjeg mladića koji je u zoni gdje je dozvoljeno voziti 50 kilometara na sat vozio čak 131 kilometar na sat.
Opširnije... [Dostava pizza brzinom od 131 km na sat]
 
Zahvalio "GLUPANIMA" na kojima se obogatio

Vlasnik uspješnog američkog investicijskog fonda jučer je obavijestio sve svoje klijente kako odlazi u mirovinu. 37-godišnji Andrew Lahde ostvario je ogromne prihode prošle godine, a u svom se obraćanju zahvalio "glupanima koji su mu pomogli da se obogati". "Bilo je lako ostvariti profit na idotima kojima su roditelji platili Yale i poslovnu školu na Harvardu i koji tu edukaciju nisu zaslužili. Takvi kreteni postali su čelnici kompanija poput AIG-a i Lehman Brothersa te su infiltrirali sve razine vlasti.

Opširnije... [Zahvalio "GLUPANIMA" na kojima se obogatio]
 
<< Start < Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeći > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL