Najčitanije

Pijanica
Ulazi pijanica u kafanu i prilazi konobaru za sankom.
- "Izvinite, jel moze jedno pice?"
Konobar mu odgovara da ne sluze pijanice i on odlazi. Kroz neko vrijeme ponovo ulazi i postavlja isto pitanje, na koje konobar ponovo odgovara sa istim
- "Ne sluzimo pijanice."
Pijanica ponovo odlazi i vraca se kroz nekih sat vremena, prilazi konobaru i govori:
- "Izvinite, jedno pitanje prije nego sto me istjerate? Jel' ima i jedna kafana u ovom gradu a da vi ne radite u njoj?"
No images
Zabranili ženama ulaz na stadion

Seksističku i diskriminacijsku odluku donijeli su u ponajboljemu ruskom nogometnom klubu, Zenitu iz Sankt Peterburga. Ženama više neće prodavati ulaznice za domaće utakmice.
Vodstvo kluba iznjedrilo je zaključak da ne im ljepši spol ne treba na tribinama stadiona Petrovski nakon prijedloga iz navijačke udruge, koja je, pak, na zasjedanju svojih članova zaključila da im žene samo smetaju u njihovim mačo-navijačkim ritualima.

Opširnije... [Zabranili ženama ulaz na stadion]
 
Vidi u mraku

 Dječak iz Kine Nong Jouhui (Youhui) razlikuje se od vršnjaka u jednom detalju. Ima neobične, blistavo plave oči kojima poput mačaka vidi u mrklom mraku.  Zadivio je ljekare nakon što ga je otac odveo na testiranja u bolnicu jer je bio zabrinut zbog njegovih očiju.

Opširnije... [Vidi u mraku]
 
Mlada starica Barbika

Jedna od omiljenih igračaka za devojčice – plavokosa Barbika, danas slavi svoj 50. rođendan. Ova vitka i atraktivna lepotica već nekoliko decenija inspiriše devojčice različitog uzrasta da sanjaju, otkrivaju i slave svoje devojaštvo u svetu bez granica – u svetu igre.

Opširnije... [Mlada starica Barbika]
 
Zaboravila 44.000 evra

030309_euroŠveđanka stara 83 godine zaboravila je celokupnu ušteđevinu, 44.000 evra, u tramvaju kojim je išla u banku da je uplati na račun, piše danas Afotnbladet.

Opširnije... [Zaboravila 44.000 evra]
 
Ženama je hladnije nego muškarcima

030309_djed_mrazOsećaj hladnoće i reakcija tela na niske temperature različiti su kod žena i muškaraca, tvrde austrijski stručnjaci, koji navode da su crvenilo na rukama, hladne noge i nos tipični ženski fenomeni.

Opširnije... [Ženama je hladnije nego muškarcima]
 
Pare su na sigurnom

Revnosni radnik ceo pazar sakrio na mesto gde ga niko ne bi tražio - u uključenu rernu.
Martin Talbot (36) iz Ormzbija u Norfoku zamolio je barmena u svom pabu "Veseli farmeri" da nakon završetka smene izbroji pazar i zatvori kasu.

Opširnije... [Pare su na sigurnom]
 
Više od pola kubanaca kasni na posao

170209_kubaU okviru nastojanja kubanskog predsjednika Raula Castra da se poveća produktivnost, Ministarstvo rada analizirao je 2.042  državne firme i zaključilo da su u 60 posto slučajeva zaposleni kasnili na posao.

Opširnije... [Više od pola kubanaca kasni na posao]
 
Čovjeku koji ima 32 supruge

170209_zeneU Izraelu je prije nekoliko dana prikazan dokumentarac o čovjeku koji ima 32 supruge s kojima ima ukupno 89 djece. Goel Ratzon, vođa sekte u kasnim pedesetim godinama, živi sa svojim brojnim suprugama, a svaka od njih ima istetovirano njegovo ime i portret negdje na tijelu.

Opširnije... [Čovjeku koji ima 32 supruge]
 
<< Start < Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeći > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL