Najčitanije

Dijagnoza
Mladi doktor dosao u selo da zameni starog koji ide u penziju. Zajedno ce provesti nekoliko dana obilazeci bolesnike po kucama gde ce se novi doktor bolje upoznati sa mestanima. U jednoj kuci lezi starija bolesna zena, ima bolove u stomaku.
- "Smanjite kolicinu voca koju pojedete dnevno i bice sve u redu.", kaze joj stari doktor.
- "Kolega", poce mladi doktor na putu ka drugoj kuci: "nije mi jasno kako ste uspostavili dijagnozu bez pregleda pacijenta?"
- "Jednostavno. Primetili ste da mi je ispao stetoskop i kada sam se saginjao da ga dohvatim, primetio sam da u kanti za otpadke ima gomila kora od banana", odgovori stari.
U sledecoj kuci mladi doktor je trebao da pregleda pacijentkinju, ali umesto pregleda, samo je rekao:
- "Vi ste premoreni. Smanjite za polovinu vreme koje posvecujete crkvi a vise se odmarajte i bice sve u redu."
Na putu ka sledecoj kuci, stariji doktor se zacudio:
- "Kolega, sada meni nije jasno kako ste uspeli da postavite tacnu dijagnozu bez pregleda pacijenta?"
- "Prosto kolega.", objasni mladi: "Kada sam se sagnuo da dohvatim stetoskop, ispod kreveta sam ugledao popa."
No images
Pala 771. put na vozačkom ispitu

100209_autoskolaJedna stanovnica Južne Koreje pala je 771. put na vozačkom ispitu, ali ne gubi nadu da će jednog dana dobiti dozvolu, saopštila je danas policija.Žena od 68 godina, koja je identifikovana samo po prezimenu Ča, od 2005. skoro svakodnevno je pokušavala da položi vozački, a u ponedeljak je pala 771. put.

Opširnije... [Pala 771. put na vozačkom ispitu]
 
Najmanji auto

100209_najmanji-autoMinijaturno prevozno sredstvo može se naći u Riplijevom "Verovali ili ne" muzeju, ali i na ulicama Velike Britanije.Iako izgleda neverovatno, minijaturni automobil "peel P50" je potpuno funkcionalan i predstavlja san svake dame koja je ikada imala problema sa paralelnim parkiranjem.

Opširnije... [Najmanji auto]
 
Zakon i toples

050209_toplesPoljakinje će ovog leta moći da se izlože zracima sunca golih grudi na plažama i bazenima bez dosadašnjeg straha da će ih policija kazniti za izazivanje javne sablazni.

Opširnije... [Zakon i toples]
 
Šta to čuva srce ?

050209_srceTradicionalna mediteranska kuhinja zasnovana na povrću, morskim plodovima i biljnim uljima zdrava je za srce, a siesta usred dana takođe smanjuje opasnost od smrti od kardiovaskularnih bolesti, objavljeno je u grčko-američkoj studiji na koju se poziva nemački Zeleni krst u Marburgu.

Opširnije... [Šta to čuva srce ?]
 
Krali spermu

020209_spermaIndijska policija uhitila je laboratorijskog tehničara iz grada Aurangabada, koji se pokušao nabrzinu obogatiti krađom uzoraka sperme. Tehničara je prijavio liječnik kojemu je spomenuti kradljivac pokušao prodati 101 posudicu sa spermom za 625 američkih dolara.

Opširnije... [Krali spermu]
 
Glupaci bježe iz zatvora

020209_lisiceDvojica zatvorenika na Novom Zelandu izveli su jedan od najglupljih pokušaja bekstva od zakona.Muškarci su pokušali da pobegnu iz sudnice čak dva puta, ali su na kraju sopstvenom upornošću i nesposobnošću uspeli da se domognu samo duže zatvorske kazne.

Opširnije... [Glupaci bježe iz zatvora]
 
70 godina skrivao igračke od Hitlera

280109_igrackePrije više od 70 godina dječak iz britanskog Aberistvita toliko se bojao Adolfa Hitlera da je počeo pakirati svoje igračke u kutiju i skrivati ih od mogućeg dolaska neprijateljske vojske. Brižno spremljene igračke otkrila je njegova supruga tek nakon što je preminuo.

Opširnije... [70 godina skrivao igračke od Hitlera]
 
Poverljivi padaci u MP3 plajeru

280109_mp3-playerJedan Novozelanđanin otkrio je poverljivi vojni dosije u MP3 plejeru koji je kupio u prodavnici polovne robe u američkom gradu Oklahomi, prenela je u ponedeljak novozelandska televizija.

Opširnije... [Poverljivi padaci u MP3 plajeru]
 
<< Start < Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeći > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL