Najčitanije

Postizanje
Ja ću vjerovatno postići da postignem ono što niko do sada nije postigao da postigne a što je jako teško da se postigne da bude postignuto.
No images
Najskuplji mobilni telefon

230109-iphoneNajskuplji mobilni telefon na svetu je Apple iPhone 3G "King's Button" koji košta više od 2,5 miliona dolara.
Skupoceni telefon, za čiji dizajn je zaslužan austrijski draguljar Peter Aloison, izrađen je od 18-karatnog belog zlata i ukrašen sa 138 dijamanata najfinijeg kvaliteta.

Opširnije... [Najskuplji mobilni telefon]
 
Uskoro proizvodnja beba

230109-bebeTrideset godina nakon rođenja prve bebe iz epruvete, znanstvenici predviđaju sljedeća tri desetljeća stvaranja djece. 
Genetske bolesti poput Huntingtonove, moći će se 'isključiti', korištenjem umjetnih kromosoma, a djeca će se moći začeti i razviti u umjetnim maternicama, tvrde stručnjaci.

Opširnije... [Uskoro proizvodnja beba]
 
Izložba falsfikata

200109_slikaJedan od vodećih indijskih umjetnika nije mogao sakriti 'šok' i 'nevjericu' kada je primjetio da su njegove slike, na izložbi koju je otvorio, redom falsifikati.
Galerija Domimal zatvorila je izložbu S.H. Raze u New Delhiju čim je umjetnik pokazao falsifikate, prenosi stranica BBC News.

Opširnije... [Izložba falsfikata]
 
Letonija na prodaju

abramovičJedan Letonac na Internetu je ponudio milijarderu Romanu Abramoviču da kupi njegovu zemlju, koju je pogodila ekonomska kriza."Dragi gospodine Abramoviču, kao što znate, Letonija je bankrotirala i trenutno pregovara sa Međunarodnim monetarnim fondom oko prodaje države za 7,5 milijardi evra", napisao je anonimni autor peticije, postavljene na sajt PetitionOnline.

Opširnije... [Letonija na prodaju]
 
Zabranjeni poljubci

200109_poljubacGradonačelnik Ganahuata, u centru Meksika, navukao je na sebe gnev sugrađana svoje sopstvene partije zato što je zabranio strasne poljupce na javnom mestu.
Gradonačelnik Eduardo Romero Hiks, član vladajuće konzervativne partije, uspeo je da lokalna vlada izglasa zabranu strasnog ljubljenja za koje je zaprećeno sa do 36 dana zatvora I globom od 1.500 pesosa (oko 80 evra).

Opširnije... [Zabranjeni poljubci]
 
Mladoj potrebni svatovi

150109_vjencanjeUkrajinka koja se sprema reći sudbonosno 'da' svom budućem suprugu Britancu traži volontere koji će popuniti mjesta u crkvi i na zabavi, jer njena rodbina ne može doputovati na vjenčanje. Mladenka iz Ukrajine koja se udaje za Britanca traži pristojne goste koji će popuniti njenu stranu u crkvi.

Opširnije... [Mladoj potrebni svatovi]
 
Uređaji koje morate imati

150109_naocari3D kućni televizor i ručni sat koji je ujedno i mobilni telefon predstavljeni su kao ovogodišnji uređaji koje naprosto morate imati. Izloženi su na Međunarodnom sajmu elektronike u Las Vegasu, na kojem su prisustvovale sve vodeće svjetske kompanije s tog područja.Sony i Panasonic predstavili su svoju verziju 3D televizora koji omogućuju da slika 'iskoči' iz ekrana.

Opširnije... [Uređaji koje morate imati]
 
Bela kuća na prodaju


bela kucaDok se novoizabrani američki predsednik Barak Obama sprema za zvanično ustoličenje u Beloj kući u Vašingtonu, u Atlanti, u saveznoj državi Džoržiji, izvesni Fred Milani stavio je svoju Belu kuću na prodaju za 9,88 miliona dolara.Kuća, sa oko 1.500 kvadratnih metara ima 36 soba, verna je replika rezidencije američkih predsednika, sve sa čuvenom Ovalnom sobom.

Opširnije... [Bela kuća na prodaju]
 
<< Start < Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeći > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL