Najčitanije

Lovci
Stariji lovac govori mlađem:
- "Kako si mogao sa šest metaka da promašiš jednog zeca!?"
Mlađi mu odgovori:
- "Šta ćeš kad nisam imao više metaka!"
No images
Vetar oduvao mladića na drvo

vetarNeimenovani mladić (20) pokušavao je da popravi crep kad ga je zahvatio jak nalet vetra i oduvao ga sa krova. "Srećom, oduvao me do obližnjeg drveta, inače ko zna gde bih završio", rekao je mladić pekinškom "Morning Postu".

Opširnije... [Vetar oduvao mladića na drvo]
 
Tužba zbog deterdženta u kafi

kafaNeimenovana Tajvanka zatražila je od tvrtke Starbucks odštetu od 3 milijuna tajvanskih dolara, odnosno oko pola milijuna kuna, zbog činjenice da joj je poslužena kava s deterdžentom. Slučaj je prijavila tamošnjem društvu za zaštitu potrošača, a ukoliko ne dobije odštetu, planira tužiti Starbucks.

Opširnije... [Tužba zbog deterdženta u kafi]
 
Alkohol duže djeluje na žene nego na muškarce

alkoholIstraživači su otkrili da žene koje piju slabo i umjereno, nakon nekog vremena izgube osjećaj za procijenu privlačnosti muškaraca, čak i kad su trijezne. Žene koje piju imaju manji osjećaj za odabir simetričnog muškog lica, što je temelj privlačnosti i "dobrih gena" te se smatra da simetričnost ima ključnu ulogu u izboru partnera.

Opširnije... [Alkohol duže djeluje na žene nego na muškarce]
 
Izumio naočale za siromašne

naocareProfesor Joshua Silver smatra da bi njegov izum mogao omogućiti milijunima siromašnih iz zemalja trećeg svijeta da prvi put imaju normalne naočale.Umirovljeni profesor fizike razvio je ideju koju opisuje kao 'djelić očitoga'.

Opširnije... [Izumio naočale za siromašne]
 
12. siječnja - dan za razvod

razvodBroj brakorazvodnih parnica mogao bi znatno porasti nakon školskih praznika. Financijski problemi uništili su mnoge klimave veze, pa nakon obiteljskog blagdana slijedi - razlaz.

Opširnije... [12. siječnja - dan za razvod]
 
30.000 kamila spremno za izbor lepote

kamileU jednom od najspektakularnijih takmičenja na Bliskom istoku - izboru najlepše kamile, u okviru festivala Mazajin Dafra u Abu Dabiju, defilovaće nekoliko desetina hiljada kamila.

Opširnije... [30.000 kamila spremno za izbor lepote]
 
Svi su ludi za cipelama Bush

buš cipelaTurska tvornica obuće koja proizvodi model cipela kojima je irački novinar nedavno gađao američkog predsjednika Georgea W. Busha posljednjih dana bilježi veliki porast narudžbi.

Opširnije... [Svi su ludi za cipelama Bush]
 
Trikovi koji olakšavaju rad uz kompjuter

racunarIpak, postoje trikovi koji mogu da olakšaju boravak uz računar, među koje stručnjaci navode da bi svi zaposleni koji više sati dnevno sede uz kompjuter trebalo da provere vid pre nego što počnu da rade, kao i godinu dana posle.

Opširnije... [Trikovi koji olakšavaju rad uz kompjuter]
 
<< Start < Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeći > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL