Najčitanije

Crnjo
A: Zasto crnci imaju male volane u autima ?
B: Zato sto im lisice smetaju.

A: Kako mozesh crnca spasiti od utapljanja ?
B: Baciš mu sidro.

A: Zasto crnci imaju velike kite ?
B: Zato što bijelci imaju igracke kada su mali.
No images
Nova godina kasni
satOdbrojavanje do početka 2009. godine moraće da sačeka jednu sekundu.
Naučnici insistiraju na odgađanju početka Nove godine, kako bi ta sekunda poslužila za sinhronizaciju službenih atomskih satova sa rotacijom Zemlje. Iako rotacija traje skoro savršenih 24 sata, ponekad dolazi do odstupanja.
Opširnije... [Nova godina kasni]
 
Svetlosni mač Luka Skajvokera prodat za 240.000 dolara

luke skywalkerSvetlosni mač Luka Skajvokera iz serije filmova "Ratovi zvezda" prodat je za 240.000 dolara na aukciji u Los Anđelesu, navodi agencija AP. 
Mač koji je glumac Mark Hamil koristio u prva dva filma trilogije, našao je kupca na aukciji holivudskih filmskih rekvizita i uspomena.

Opširnije... [Svetlosni mač Luka Skajvokera prodat za 240.000 dolara]
 
Današnje mlade žene su promiskuitetnije od muškaraca

djevojkaDo 21. godine žene su u prosjeku imale devet ljubavnika ili dvojicu partnera više od pripadnika suprotnog spola. Četvrtina žena spavala je s više od 10 partnera u pet godina nakon gubitka nevinosti, dok su mladi muškarci imali upola manje partnerica. Do 21. godine žene su u prosjeku imale devet ljubavnika ili dvojicu partnera više od pripadnika suprotnog spola.

Opširnije... [Današnje mlade žene su promiskuitetnije od muškaraca]
 
Za psovače i pljuvače 100 funti kazne

psovanjeU britanskom gradu Prestonu odlučili su da postave tri metra visoke znake zabrane psovanja, pljuvanja i bacanja smeća na otvorenom. Projekat će koštati 20.000 funti, a gradski oci kažu da je cilj akcije da se popravi stanje u gradu koje nije blistavo. „Božić je idealno vreme za posetu Prestonu i uživanje u noćnim zabavama.

Opširnije... [Za psovače i pljuvače 100 funti kazne]
 
Barack Obama i Angela Merkel 'uhvaćeni' spuštenih hlača
obamaČetvero političara - novoizabrani američki predsjednik Barack Obama, britanski premijer Gordon Brown, francuski predsjednik Nicolas Sarkozy te njemačka kancelarka Angela Merkel, 'uhvaćeni' su u najintimnijem činu.
Naime, njihovi likovi su poslužili Španjolcima da od njih načine figure koje obavljaju veliku nuždu.
Opširnije... [Barack Obama i Angela Merkel 'uhvaćeni' spuštenih hlača]
 
9-godišnjak stručnjak zavođenja
zavodjenjeDevetogodišnji Alec Greven objavio je knjigu u SAD-u pod naslovom – „Kako pričati s djevojkama“. Knjiga je nastala kao nastavak radionice kreativnog pisanja u Castle Rocku u Coloradu. Svoj je rukopis prodavao po pet dolara na školskom sajmu knjiga – i postao je bestseler.
Opširnije... [9-godišnjak stručnjak zavođenja]
 
Indijka rodila prvo dijete u 70. godini života

bebaRajo Devi i (njen suprug) Bala Ram kontaktrirali su centar radi tretmana a transfer embrija je obavljen 19. aprila...
Indijka je rodila svoje prvo dijete u 70. godini života nakon što je podvrgnuta tretmanu in vitro oplodnje, navele su novine u ponedjeljak riječi njenog doktora.

Opširnije... [Indijka rodila prvo dijete u 70. godini života]
 
Kažnjen zbog psovanja televizora
tvSusjedi su se žalili sudu da često čuju ovog 62-godišnjeg vodoinstalatera kako viče nedoličnim i nepristojnim jezikom...
Martin Solomon iz Strauda, na jugozapadu Engleske, kažnjen je globom od 80 funti (93 eura) zbog psovanja tokom gledanja televizije u svom stanu, javile su novinske agencije.
Opširnije... [Kažnjen zbog psovanja televizora]
 
<< Start < Prethodni 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeći > Kraj >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL